airporthospitalsindustrylogisticsretailArtboardfacebookinstagramlinkedintwitterwechatYouku-iconyoutubeco2flexible rapidespiralsectionnelspiral rapideenergywalletArtboardempowermentAsset 1Asset 2innovationbrochureGroup 11productpassionproductsrespectAsset 3Combined ShapeteamworkArtboard@2xGroup 11whitepaperwiring-diagramsi-access-controli-access-controli-artwork-protectioni-automated-windowsi-barrier-freei-barriersi-bus-doorsfooi-crosswalki-emergency-calli-escalatorsi-flammablei-gatesi-guidancei-high-performance@1x-100Asset 2innovation_iconi-knowing-acti-loading-docki-low-energy-doorfooi-parkingi-pass-through-windowi-people-countingi-perimeter-protectioni-plateform-screen-doori-request-to-exiti-revolving-doori-sectional-doorAsset 3i-sliding-doorsi-swinging-doorsi-toll-gatesGroup 15i-train-doorsi-vehicle-classificationi-warehousingi-low-energy-doori-request-to-exitarrowarrow-redux-bigarrow-redux-toparrow-redux-toparrow-reduxarrowArtboard@2xcountrydownloadeyefile2filtergridhamburgerlanguagelistnopdfphoneplusresetsearchsubscribevideoyesArtboard@2x

We hebben gedetecteerd dat u uit een andere regio komt. Kies één van de volgende opties:

Selecteer de gewenste markt en taal

Go
Of

CONDOR

Bewegings- en aanwezigheidssensor voor industriële poorten

Technologie: Radar & Actief infrarood
Kleuren:
Bewegings- en aanwezigheidssensor voor industriële poorten
Detectieveld:
Zoom in
CONDOR

DETECTION FIELD

Detekteringsfält

Full video

Beschrijving

Bewegings- en aanwezigheidssensor voor industriële poorten

De CONDOR verenigt een bewegingssensor met radartechnologie en een aanwezigheidssensor met actief-infraroodtechnologie in één behuizing. De vlakke antenne garandeert een vlotte opening, net als bij de FALCON. Het uitgebreide informatiebeheer levert een ongekende precisie bij de filterfunctie van voetgangers, kruisend verkeer en eventuele interferenties. De infraroodtechnologie biedt een aanwezigheidszone die alle stilstaande voertuigen of objecten in de nabijheid van de poort detecteert.

Prestaties

  • bea-condor-industrial-rejection-filter-traffic

    Nauwkeurig en betrouwbaar

    De door BEA ontwikkelde vlakke antenne biedt een nauwkeurige en betrouwbare filtering van voetgangers, voertuigen en kruisend verkeer.

  • bea-condor-industrial-energy-saving

    Energiebesparingen

    Dankzij de aanwezigheidsdetectie kan de timerinstelling van de poort worden verlaagd en dat levert energiebesparingen op in verhouding tot het aantal openingscycli.

  • bea-condor-industrial-installation

    Plug & play

    De CONDOR is een installatievriendelijk alternatief voor inductielussen.

  • bea-condor-industrial-environment

    Speciaal ontworpen voor industriële omgevingen

    IP65, stevige behuizing en filtert trillingen van de poort en interferenties vanuit de omgeving

  • Bespaar energie

    De Thermotool simuleert uw energie-efficiëntie in slechts enkele klikken. Afhankelijk van de locatie, het deurtype en de verkeersstroom toont deze tool u hoe sensorsystemen de energie-efficiëntie van uw industriële poort kunnen verbeteren.

Ontdek ons productassortiment ! Onze producten

Abonneren op onze nieuwsbrief

Leer meer