airporthospitalsindustrylogisticsretailArtboardfacebookinstagramlinkedintwitterwechatYouku-iconyoutubeco2flexible rapidespiralsectionnelspiral rapideenergywalletArtboardempowermentAsset 1Asset 2innovationbrochureGroup 11productpassionproductsrespectAsset 3Combined ShapeteamworkArtboard@2xGroup 11whitepaperwiring-diagramsi-access-controli-access-controli-artwork-protectioni-automated-windowsi-barrier-freei-barriersi-bus-doorsfooi-crosswalki-emergency-calli-escalatorsi-flammablei-gatesi-guidancei-high-performance@1x-100Asset 2innovation_iconi-knowing-acti-loading-docki-low-energy-doorfooi-parkingi-pass-through-windowi-people-countingi-perimeter-protectioni-plateform-screen-doori-request-to-exiti-revolving-doori-sectional-doorAsset 3i-sliding-doorsi-swinging-doorsi-toll-gatesGroup 15i-train-doorsi-vehicle-classificationi-warehousingi-low-energy-doori-request-to-exitarrowarrow-redux-bigarrow-redux-toparrow-redux-toparrow-reduxarrowArtboard@2xcountrydownloadeyefile2filtergridhamburgerlanguagelistnopdfphoneplusresetsearchsubscribevideoyesArtboard@2x

We hebben gedetecteerd dat u uit een andere regio komt. Kies één van de volgende opties:

Selecteer de gewenste markt en taal

Go
Of
upgrade

IXIO-D INDUS

Openings- en aanwezigheidssensor voor automatische industriële deuren

Technologie: Radar & Actief infrarood
Kleuren:
ixio-dp1 sensor met externe bewaking voor besturing met pulsbeveiliging
Detectieveld:
Zoom in
IXIO-D INDUS

DETECTION FIELD

Detectieveld

Full video

Beschrijving

Openings- en aanwezigheidssensor voor automatische industriële deuren

De IXIO-D INDUS combineert twee technologieën, radar en infrarood, met als dubbele doel: opening en beveiliging. De IXIO-D INDUS beveiligt zowel automatische poorten als de gebruikers ervan. Het Artek inside radarveld detecteert elke naderende beweging vóór de poort, terwijl de infraroodtechnologie de aanwezigheid van personen en objecten in de gehele sluitzone van de poort detecteert.

Prestaties

  • Beveiliging van de deur

    De radar bewaakt een groot gebied dat eenvoudig kan worden aangepast. Door de reactiesnelheid van de radar kan de poort gemakkelijk (opnieuw) worden geopend voor voertuigen en vorkheftrucks. Dit voorkomt dat voertuigen die met een redelijke snelheid komen aanrijden, tegen de poort botsen.

  • Bescherming van de gebruikers

    Twee lichtgordijnen met een hoge dichtheid, detecteren de aanwezigheid van personen en voorwerpen in de onmiddellijke omgeving van de poort, om zodoende het risico op botsingen te verminderen. De aanvullende volumetrische bescherming aan weerszijden zorgt voor een kortere openings- en sluitingstijd van de poort.

  • Instelling van de infraroodgordijnen

    Tijdens het instellen verschijnen er vier infrarood spots op de grond. Hiermee kan de positie van het eerste gordijn eenvoudig worden aangepast.

  • Meertalig Lcd-menu

    Dankzij het Lcd-scherm is de configuratie van de sensor een kwestie van een paar klikjes.

  • ARTEK Inside

    Er zijn vele uren aan onderzoek, ontwikkeling en testen geïnvesteerd om de technologie van Artek te creëren en te ontwikkelen. Dankzij de knowhow van onze ingenieurs tilt deze actieve digitale antenne de bewegingsdetectie naar een hoger niveau. Het robuuste en duurzame ontwerp, de geavanceerde elektronica en software zorgen voor precisie, betrouwbaarheid en meer flexibiliteit.

    De mysteries onthullen
  • Kabels, zonder verwarring

    Alle IXIO-sensoren met standaardkabels worden geleverd met de nieuwe bedradingskleurcode, die universeler en gebruiksvriendelijker is.
    Onze technische productspecialisten leggen de veranderingen uit in een korte video.

    Wat zit erachter?
  • BEA ZIP DECODER APP

    De BEA DECODER app decodeert en genereert een overzicht van alle actieve parameters en waarden van de BEA IXIO sensor.

    Get the app
Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op

Abonneren op onze nieuwsbrief

Leer meer