airporthospitalsindustrylogisticsretailArtboardfacebookinstagramlinkedintwitterwechatYouku-iconyoutubeco2flexible rapidespiralsectionnelspiral rapideenergywalletArtboardempowermentAsset 1Asset 2innovationbrochureGroup 11productpassionproductsrespectAsset 3Combined ShapeteamworkArtboard@2xGroup 11whitepaperwiring-diagramsi-access-controli-access-controli-artwork-protectioni-automated-windowsi-barrier-freei-barriersi-bus-doorsfooi-crosswalki-emergency-calli-escalatorsi-flammablei-gatesi-guidancei-high-performance@1x-100Asset 2innovation_iconi-knowing-acti-loading-docki-low-energy-doorfooi-parkingi-pass-through-windowi-people-countingi-perimeter-protectioni-plateform-screen-doori-request-to-exiti-revolving-doori-sectional-doorAsset 3i-sliding-doorsi-swinging-doorsi-toll-gatesGroup 15i-train-doorsi-vehicle-classificationi-warehousingi-low-energy-doori-request-to-exitarrowarrow-redux-bigarrow-redux-toparrow-redux-toparrow-reduxarrowArtboard@2xcountrydownloadeyefile2filtergridhamburgerlanguagelistnopdfphoneplusresetsearchsubscribevideoyesArtboard@2x

Vi har upptäckt att du kommer från en annan region. Välj ett av följande alternative:

Välj önskad marknad och språk

Go
Eller

EAS RF

System för enkel åtkomst baserat på radiofrekvens

Teknik: Radiokontrollfrekvens

Beskrivning

System för enkel åtkomst baserat på radiofrekvens

EAS RF är ett system för enkel åtkomst baserat på radiofrekvens, vilket är kompatibelt med alla typer av automatiska dörrar. En enkel tryckning med en nyckelring öppnar dörren. Upp till 100 EAS RF nyckelringar kan användas för att aktivera en dörr. Med EAS RF-sändaren blir våra PUSH PLATES en trådlös lösning för medveten aktivering.

Funktioner

  • Universell

    EAS RF är kompatibel med alla typer av automatiska dörrar.

  • Produktkompatibilitet

    Mottagaren och sändaren kan användas tillsammans med vårt PUSH PLATES-sortiment, vilket gör den till en trådlös lösning för medveten aktivering.

för mer information Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs mer