airporthospitalsindustrylogisticsretailArtboardfacebookinstagramlinkedintwitterwechatYouku-iconyoutubeco2flexible rapidespiralsectionnelspiral rapideenergywalletArtboardempowermentAsset 1Asset 2innovationbrochureGroup 11productpassionproductsrespectAsset 3Combined ShapeteamworkArtboard@2xGroup 11whitepaperwiring-diagramsi-access-controli-access-controli-artwork-protectioni-automated-windowsi-barrier-freei-barriersi-bus-doorsfooi-crosswalki-emergency-calli-escalatorsi-flammablei-gatesi-guidancei-high-performance@1x-100Asset 2innovation_iconi-knowing-acti-loading-docki-low-energy-doorfooi-parkingi-pass-through-windowi-people-countingi-perimeter-protectioni-plateform-screen-doori-request-to-exiti-revolving-doori-sectional-doorAsset 3i-sliding-doorsi-swinging-doorsi-toll-gatesGroup 15i-train-doorsi-vehicle-classificationi-warehousingi-low-energy-doori-request-to-exitarrowarrow-redux-bigarrow-redux-toparrow-redux-toparrow-reduxarrowArtboard@2xcountrydownloadeyefile2filtergridhamburgerlanguagelistnopdfphoneplusresetsearchsubscribevideoyesArtboard@2x

We hebben gedetecteerd dat u uit een andere regio komt. Kies één van de volgende opties:

Selecteer de gewenste markt en taal

Go
Of

Flatscan 3D SW Experience

flatscan loader
0 / 8

PEACE OF MIND VOOR IEDEREEN

Het beheren van de mensenstroom is een dagelijkse uitdaging. Elke dag gebruiken miljoenen mensen geautomatiseerde draaideuren. Onze missie is om hoogste veiligheidsniveau, gepaard met een comfortabele opening, te bieden voor iedereen.

Beveiligingssensor met bewuste openingsfunctie voor draaideuren

WIJZIGT DE REGELS

De LZR®-FLATSCAN 3D SW is de eerste speciaal voor draaideuren ontworpen sensor met volumedekking. Met behulp van laser time-of-flight-technologie garandeert het 3D-detectieveld een volledige beveiliging van de vleugel, het scharniergebied en de voorrand van de deur. Door onverwachte deurbewegingen te voorkomen, biedt de sensor maximaal comfort voor de gebruikers, en dit volledig contacloos.

ÉÉN VOOR ALLEN. ALLES-IN-ÉÉN

De LZR®-FLATSCAN 3D SW is gebaseerd op geavanceerde lasertechnologie en past in elke situatie, ongeacht het type deur of de omgeving. Reflecterende vloeren, geleiders of matten worden allemaal ingenieus beheerd door de sensor in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften EN 16005 en DIN 18650.

DEFINIEERT COMFORT & VEILIGHEID OPNIEUW

De 4 lasergordijnen zorgen voor een volumedekking voor de deurvleugels. Dit 3D-veld verandert het dagelijkse leven voor veel gebruikers, vooral voor de meest kwetsbare personen zoals mindervaliden of kinderen.
3D VOLUMEDEKKING
Dankzij 4 lasergordijnen wordt de doorgang volledig afgedekt. Dit detectieveld met een hoge resolutie detecteert personen of voorwerpen en stuurt de juiste instructie naar de deurbesturing om de deur te openen of open te houden. Precies op tijd. Onnodige bewegingen van de deur worden zo verminderd en houden de deur jarenlang in goede staat.
VOLLEDIG VEILIG. ALTIJD.
De LZR®-FLATSCAN 3D SW biedt meer comfort. Gebruikers kunnen in hun eigen tempo door de deur gaan zonder verrast te worden door plotselinge deurbewegingen. Omdat het product zich als een virtuele contactmat gedraagt, sluit de deur alleen als het veilig is.

VERWIJDERT ALLE RISICO’S

Alle randen zijn veilig. De LZR®-FLATSCAN 3D SW anticipeert wanneer personen een risicozone benaderen. Zelfs de hoofdsluitkant kan nu tijdens het sluiten door een specifiek detectieveld afgedekt worden.
Ontdek FLATSCAN 3D SW PRODUCTBLAD
1

DEKKING VAN HET DEURBLAD

De deurbladzone is volledig bedekt met 4 lasergordijnen. Elk risico op contact met de deur wordt voorkomen omdat het alle personen en voorwerpen in de doorgang detecteert en de deur pas begint te sluiten als het deurgebied volledig vrij is.
2

HYGIËNISCHE DEKKING VAN DE SCHARNIERZONE

De 4 lasergordijnen kunnen ook vingers in dit gevoelige gebied detecteren. De gordijnen met hoge dichtheid bieden een nauwkeurige detectie voor alle kleine voorwerpen in de scharnierzone. Bovendien is het een hygiënisch alternatief voor mechanische vingerbeschermingen. Hierdoor is dit volledig bacterievrij en is er geen nood aan reiniging.
3

VEILIG VOORRANDGEBIED

Nu is de voorrand dynamisch beveiligd en kan de deur tijdens het sluiten stoppen of heropenen wanneer dat nodig is. De LZR®-FLATSCAN 3D SW verhoogt zo de beveiliging van de voorrand.

HYGIËNISCHE OPENING

Overal in het detectieveld kunnen meerdere virtuele openingsknoppen worden geplaatst om de deur op verzoek te openen. Zelfs hele gordijnen kunnen worden gebruikt om dit te doen. Volledig hygiënisch en contactloos.
OPENING VIA DE LASERGORDIJNEN
De lasergordijnen bieden ook een openingsfunctie. Door het betreden van het detectieveld gaat de deur open. Eenvoudige activatie door er gewoonweg doorheen te stappen.
VIRTUELE OPENINGSKNOP
Als perfecte hygiënische oplossing voor opening op verzoek, kunt u 2 virtuele openingsknoppen in het detectieveld plaatsen. Op deze manier kan de deur worden geactiveerd door een hand- of voetbeweging.

GEWOON MAGISCH

Tijdens het teach-in proces wordt de grootte van het detectieveld bepaald door een eenvoudige handbeweging. De sensor start automatisch een openingscyclus om de omgeving in te leren.
Ontdek Gewoon magisch
Een goed duo FLATSCAN SW & FLATSCAN 3D SW
Intuïtieve installatie
Tijdens het teach-in proces wordt het detectieveld bepaald door een eenvoudig handgebaar.
Perfecte match
De FLATSCAN-beveiligingssensor voor draaideuren kan veelzijdig gebruikt worden.
Gemakkelijke retrofit
Ze hebben dezelfde montagevoet voor eenvoudige retrofit montage.
Geharmoniseerde vormgeving
Hun ontwerp is geharmoniseerd om discreet te zijn en er goed uit te zien op alle soorten deuren.

Abonneren op onze nieuwsbrief

Leer meer