airporthospitalsindustrylogisticsretailArtboardfacebookinstagramlinkedintwitterwechatYouku-iconyoutubeco2flexible rapidespiralsectionnelspiral rapideenergywalletArtboardempowermentAsset 1Asset 2innovationbrochureGroup 11productpassionproductsrespectAsset 3Combined ShapeteamworkArtboard@2xGroup 11whitepaperwiring-diagramsi-access-controli-access-controli-artwork-protectioni-automated-windowsi-barrier-freei-barriersi-bus-doorsfooi-crosswalki-emergency-calli-escalatorsi-flammablei-gatesi-guidancei-high-performance@1x-100Asset 2innovation_iconi-knowing-acti-loading-docki-low-energy-doorfooi-parkingi-pass-through-windowi-people-countingi-perimeter-protectioni-plateform-screen-doori-request-to-exiti-revolving-doori-sectional-doorAsset 3i-sliding-doorsi-swinging-doorsi-toll-gatesGroup 15i-train-doorsi-vehicle-classificationi-warehousingi-low-energy-doori-request-to-exitarrowarrow-redux-bigarrow-redux-toparrow-redux-toparrow-reduxarrowArtboard@2xcountrydownloadeyefile2filtergridhamburgerlanguagelistnopdfphoneplusresetsearchsubscribevideoyesArtboard@2x

We hebben gedetecteerd dat u uit een andere regio komt. Kies één van de volgende opties:

Selecteer de gewenste markt en taal

Go
Of

MAGIC SWITCH CHROMA

Contactloze openingssensor voor automatische deuren

Technologie: Radar
Kleuren:
Detectieveld:
Zoom in
MAGIC SWITCH CHROMA

DETECTION FIELD

MAGIC SWITCH CHROMA

Full video

Beschrijving

Contactloze openingssensor voor automatische deuren

De MAGIC SWITCH CHROMA is een contactloze openingssensor voor automatische deuren. Een handbeweging voor de sensor opent de deur, volledig contactloos. Daarom is het de perfecte actieve sensor voor toepassingen waarbij hygiëne essentieel is: ziekenhuisomgevingen, cleanrooms, hotels en restaurants, farmaceutische industrieën, luchthavens, logistiek en retail.

Prestaties

  • Contactloos en hygiënisch

    Openingsconcept om het aantal contactpunten in openbare ruimtes te verminderen. Een ingebouwde siliconenafdichting maakt het product volledig hermetisch en de antimicrobiële voorkant beperkt de verspreiding van ziektekiemen, bacteriën en schimmels.

  • Meerkleurige led en geluidssignaal

    Dankzij de vele mogelijke configuraties van led-kleuren, helderheid en animatie biedt de MAGIC SWITCH CHROMA een geweldige gebruikerservaring. Daarnaast biedt de audiofeedback extra comfort voor slechtzienden.

  • Ontworpen voor elke omgeving

    Dankzij het discrete ontwerp, de hoge beschermingsklasse (IP65) en de mogelijkheid tot inbouw of opbouw past de MAGIC SWITCH CHROMA in elke omgeving en is hij eenvoudig te installeren en schoon te houden.

  • Diverse toepassingen

    Zonder contact openen, comfort voor mensen met een handicap, lichtschakelaar in toggle-modus en nog veel meer. Bovendien is de MAGIC SWITCH CHROMA ADV uitgerust met een externe signaalingang die nog meer toepassingen mogelijk maakt, zoals het activeren van een deurslot in openbare toiletten.

  • Mix & match naar eigen wensen

    Personaliseer de voorkant van uw MAGIC SWITCH CHROMA, en voeg een pictogram toe dat aansluit bij uw toepassing. Meerdere LED-kleuren en animaties zorgen voor een geweldige gebruikerservaring, zelfs in het donker.

  • Antimicrobieel voor extra hygiëne

    De antibacteriële voorkant van BIOMASTER houdt het oppervlak schoon en beperkt de verspreiding van ziektekiemen, bacteriën en schimmels.

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op

Abonneren op onze nieuwsbrief

Leer meer