i-access-controli-access-controli-artwork-protectioni-automated-windowsi-barrier-freei-barriersi-bus-doorsfooi-crosswalki-emergency-calli-escalatorsi-flammablei-gatesi-guidancei-high-performance@1x-100Asset 2innovation_iconi-knowing-acti-loading-docki-low-energy-doorfooi-parkingi-pass-through-windowi-people-countingi-perimeter-protectioni-plateform-screen-doori-request-to-exiti-revolving-doori-sectional-doorAsset 3i-sliding-doorsi-swinging-doorsi-toll-gatesGroup 15i-train-doorsi-vehicle-classificationi-warehousingi-low-energy-doori-request-to-exitairporthospitalsindustrylogisticsretailArtboardempowermentAsset 1Asset 2innovationbrochureGroup 11productpassionproductsrespectAsset 3Combined ShapeteamworkArtboard@2xGroup 11whitepaperwiring-diagramsfacebookinstagramlinkedintwitterwechatYouku-iconyoutubeco2flexible rapidespiralsectionnelspiral rapideenergywalletArtboardarrowarrow-redux-bigarrow-redux-toparrow-redux-toparrow-reduxarrowArtboard@2xcountrydownloadeyefile2filtergridhamburgerlanguagelistnopdfphoneplusresetsearchsubscribevideoyesArtboard@2x

We hebben gedetecteerd dat u uit een andere regio komt. Kies één van de volgende opties:

Selecteer de gewenste markt en taal

Go
Of
OPENINGS- EN VEILIGHEIDSSENSOR VOOR SCHUIFDEUREN

ORASCAN

Ultieme peace of mind


Wat is voor u echt belangrijk bij een sensor voor automatische schuifdeuren?

 

U wilt natuurlijk dat de deur altijd veilig is, zonder compromissen.

Wat als uw deur met één druk op de knop zou voldoen aan de veiligheidsnormen?

Eenmaal geïnstalleerd, functioneert het systeem feilloos, ongeacht het type deur, de grootte van de deur, de omgeving en de weersomstandigheden.

Zou het niet geweldig zijn als de deur alleen open zou gaan als dat nodig is, zonder dat dit de toegankelijkheid beïnvloedt? En zo snel mogelijk weer dichtgaat om kostbare energie te besparen?

 

Dit alles (en meer!) is mogelijk met de ORASCAN; de allereerste sensor die radar- en lasertechnologie combineert. U hebt maar één kit nodig, dat is alles.

Bekijk de video
  • ULTIEME VEILIGHEID
  • ENERGIEBESPARING
  • PUSH & COMPLY
  • UNIVERSEEL MODEL
  • ONAFHANKELIJK VAN DE OMGEVING
  • Geef uw schuifdeur een boost

    Til de veiligheid naar een hoger niveau en vermijd elk risico op contact met de deuren. Met de 100% veiligheidsdekking beveiligt u de volledige deurbreedte en -hoogte tijdens het openen en sluiten.

    Beleef een comfortabele opening zonder kostbare energie te verspillen. Open de deur wanneer dat nodig is en sluit hem daarna zo snel mogelijk, zonder dat dit gevolgen heeft voor de toegankelijkheid of veiligheid.

MET EEN DRUK OP DE KNOP

Het installeren van een sensor is nog nooit zo makkelijk geweest. Met slechts 1 druk op de knop positioneert de ORASCAN de lasergordijnen automatisch, ongeacht de omgeving of het type en de grootte van de deur.
  • Push & comply

    Een veilige en conforme installatie is nu in een mum van tijd toegankelijk voor iedereen.
  • Zie het onzichtbare

    Download de app om de detectievelden te visualiseren en de instellingen nauwkeurig af te stellen.
  • Samen sterker

    Dankzij de BlueSpin-connectiviteit werken de sensoren aan beide kanten als één team.
  • OP ELKE DEUR

    De ORASCAN is een veelzijdige oplossing voor alle soorten en maten automatische schuifdeuren
  • Brede deuren
  • Telescopische deuren
  • Hermetische deuren

IN ELKE SITUATIE

De lasertechnologie, die zich al sinds 2008 in de praktijk heeft bewezen, is volledig onafhankelijk van de omgevingsfactoren. De ORASCAN kan daarom op elk type vloer worden geïnstalleerd, ongeacht de weersomstandigheden.

Barre weersomstandigheden en veranderingen in de omgeving hebben geen invloed op de goede werking van de sensor. Tegels, metalen matten of rubberen tapijten? Geen probleem voor de ORASCAN.

ULTIEME VEILIGHEID

De ORASCAN beveiligt de voorrand en de volledige hoogte, breedte en diepte van de drempel van de deur. Contact met de bewegende deurvleugels wordt vermeden voor iedereen, in elke situatie.

Behoefte aan zijschermbeveiliging? Ook daarvoor zorgt de ORASCAN.
ORASCAN 2-sensoren (conform EN 16005 en meer)
IXIO 4-sensoren (conform EN 16005)
Press and hold to compare

MINDER IS MEER

Een minimalistisch ontwerp voor maximale prestaties
  • Design

    De ORASCAN past op alle schuifdeuraandrijvingen, zelfs de slanke varianten.
  • Kies uw kleur

    De discrete lijnen passen in elke omgeving.
  • 1 kit is genoeg

    Eén sensor aan elke kant klaart de klus.

Perfect uitgerust

Meer weten?

Bezoek de productpagina

Lees meer

Abonneren op onze nieuwsbrief

Leer meer