airporthospitalsindustrylogisticsretailArtboardfacebookinstagramlinkedintwitterwechatYouku-iconyoutubeco2flexible rapidespiralsectionnelspiral rapideenergywalletArtboardempowermentAsset 1Asset 2innovationbrochureGroup 11productpassionproductsrespectAsset 3Combined ShapeteamworkArtboard@2xGroup 11whitepaperwiring-diagramsi-access-controli-access-controli-artwork-protectioni-automated-windowsi-barrier-freei-barriersi-bus-doorsfooi-crosswalki-emergency-calli-escalatorsi-flammablei-gatesi-guidancei-high-performance@1x-100Asset 2innovation_iconi-knowing-acti-loading-docki-low-energy-doorfooi-parkingi-pass-through-windowi-people-countingi-perimeter-protectioni-plateform-screen-doori-request-to-exiti-revolving-doori-sectional-doorAsset 3i-sliding-doorsi-swinging-doorsi-toll-gatesGroup 15i-train-doorsi-vehicle-classificationi-warehousingi-low-energy-doori-request-to-exitarrowarrow-redux-bigarrow-redux-toparrow-redux-toparrow-reduxarrowArtboard@2xcountrydownloadeyefile2filtergridhamburgerlanguagelistnopdfphoneplusresetsearchsubscribevideoyesArtboard@2x

Vi har upptäckt att du kommer från en annan region. Välj ett av följande alternative:

Välj önskad marknad och språk

Go
Eller

LZR®-WIDESCAN

Öppning, områdesövervakning och säkerhetssensor för industriella dörrar

Teknik: Laser
Färger:
Detektionsfält:
Zooma in
LZR®-WIDESCAN

DETECTION FIELD

Detekteringsfält

Hel video

Beskrivning

Öppning, områdesövervakning och säkerhetssensor för industriella dörrar

LZR®-WIDESCAN-sensorn använder laserteknik, baserad på analys av flygtid. Genom att generera sju lutande laserridåer skapar sensorn ett volymmetriskt område framför dörren. En enhet kan utföra tre funktioner: öppna dörren, områdesövervakning och säkerhet. Den är mer än bara en sensor. Den förbättrar komfort och säkerhet för användare och ökar skydd av dörren.

Sensorn är enkel att installera tack vare en intuitiv app.

 

Funktioner

  • bea-widescan-industrial-field

    Volymetrisk täckning

    En matris på 64 pixlar framför dörren möjliggör korrekt avståndsmätning och erbjuder fördelar som räkning av objektsdimensioner och -bana.

  • bea-widescan-industrial-protection

    Dörrskydd

    LZR®-WIDESCAN blir din dörrvakt. Den detekterar närmande eller parkerade fordon för att förhindra kontakt med dörren.

  • bea-widescan-industrial-energy-saving-rejection-filter-traffic

    Energibesparingar

    Tack vare pålitlighet i dess närvarodetektering minskar sensorn tidsfördröjning och garanterar tidigare stängning av dörren. Analys av bana, höjd och typ av objekt möjliggör bortfiltrering av parallell trafik och ignorerar fotgängare om så önskas.

  • bea-widescan-industrial-environment-floor

    Oberoende av golv och miljö

    Laserteknik erbjuder hög grad av oberoende vid väderförhållanden såsom regn, snö, dimma osv.

  • Enkel installation via APP

    Denna mobilapp hjälper dig att justera och finjustera LZR®-WIDESCAN-sensorn. Osynliga detekteringsfält kan visualiseras och enkelt justeras med feedback i realtid.

    Med BEA:s app har det aldrig varit enklare att konfigurera och konfigurera LZR®-WIDESCAN. Anslut till din sensor via Bluetooth, starta en inlärning och visa dina fältinställningar.

     

    Upptäck mobilappen
  • Spara energi

    Thermotool simulerar din energieffektivitet på bara några klick. Beroende på plats, dörrtyp och trafikflöde visar detta verktyg dig hur avkänningslösningar kan förbättra energieffektiviteten för din industriella dörr.

    Beräkna dina energibesparingar
  • Virtuella dragkablar

    Fulla industrilokaler innehåller många kontaktpunkter som enkelt kan undvikas genom att uppgradera till beröringsfri aktivering. LZR®-WIDESCAN är en lasersensor för öppning, områdesövervakning och säkerhet i industriella miljöer. Som ett beröringsfritt alternativ till mekaniska dragkablar kan du lägga till upp till tre virtuella aktivatorer för att öppna dörren avsiktligt.

I situation
för mer information Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Läs mer